Ідея і спроба відродження греко-католицької церкви: білорусько-українські зв’язки кінця XIX — початку XX століть - Табунов, В. (Український історичний збірник, 2014)
У статті аналізується діяльність представників білоруського національного руху і Галицького уніатського митрополита А. Шептицького по відновленню діяльності греко-католицької церкви на білоруських землях на початку XX століття.