Швейцарська місія Андрія Жука 1915 р. - Магурчак, А. (Український історичний збірник, 2014)
У статті висвітлюється поїздка одного з лідерів Союзу визволення України до Швейцарії протягом 1915 р. Показані зустрічі Андрія Жука із впливовими українськими діячами і започаткування франкомовного періодичного видання, яке висвітлювало українське питання.