Польський суспільно-християнський рух у Галичині: історіографія проблеми (1900–1980-ті рр.) - Кліш, А. (Український історичний збірник, 2014)
У статті проаналізовано історіографічний комплекс праць 1900–1980-х рр., присвячених проблемам політичної, національно-культурної діяльності польського суспільно-християнського руху у Галичині наприкінці ХІХ — на початку ХХ ст., з’ясовано перспективи подальшого вивчення окресленої наукової проблеми.