Особливості та умови формування ринку молока та молочної продукції в Україні - Тошина, Н.М. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Обґрунтовано актуальність ринку молока та молокопродуктів. Проаналізовано виробництво молока сільськогосподарськими підприємствами та господарствами населення, виробництво молочної продукції в Україні, виробництво молочної продукції на душу населення, а також споживання молока і молокопродуктів на одну особу. Запропоновано проведення маркетингового моніторингу.