Лабіринти жанрових модифікацій у казкотворчості Івана Франка - Сабат, Г. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Тихолоз Н. Казкотворчість Івана Франка (генологічні аспекти). Л., 2005. – 316 с.