Сучасний Франко Володимира Мазепи - Лисий, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Мазепа В.І. Культуроцентризм світогляду Івана Франка. — К.: вид-во “ПАРАПАН”, 2004. — 232 с. 150-м роковинам від дня народження Івана Франка присвячується.