Лірична драма як антисуїцидальний засіб - Котик, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Тихолоз Б. Ерос versus Танатос (філософський код “Зів’ялого листя”) / Передм. Л. Сеника. — Л.: Видавничий центр ЛНУ ім. І.Франка, 2004. — 89 с. (Серія: “Дрібненька бібліотека”. — Ч. 11).