Франкове свято в Трускавці - Скибак, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Міжнародна наукова конференція, присвячена 150-річчю від дня народження Івана Франка, прикметна тим, що на ній розглядалися питання, пов’язані не лише з І.Франком, а й ще з одним великим українцем митрополитом Андреєм Шептицьким.