Застосування нейромережевих технологій у системах неруйнівного контролю - Єременко, В.С.; Переїденко, А.В.; Монченко, О.В. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2012)
Приведено результати використання нейронних мереж для вирішення задач неруйнівного контролю виробів з композиційних матеріалів. Описано структуру, алгоритми навчання та роботи нейронної мережі Кохонена, багатошарового персептрону, гібридної нейронної мережі, а також мереж адаптивної резонансної теорії.