З.Т. Назарчуку – 60 (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2012)
Виповнилося 60 років відомому вченому в галузі фізики неруйнівного контролю та діагностики матеріалів, першому заступнику директора Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка НАН України доктору фіз.-мат. наук, професору, член-кореспонденту та академіку Національної академії наук України Зіновію Теодоровичу Назарчуку.