І. П. Білокуру – 75 (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2012)
Виповнилося 75 років завідуючому кафедри машинознавства Аерокосмічного институту Національного авіаційного університету, доктору технічних наук, професору, академіку Транспортної академії України Івану Павловичу Білокуру.