В Українському товаристві НК і ТД (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2013)
Українське товариство неруйнівного контролю та технічної діагностики, Центр сертифікації та Технічний комітет гостандартизації ТК-78 активізували зусилля, спрямовані на запровадження в Україні гармонізованих міжнародних та європейських стандартів, зокрема тих, що підпадають під дію Директив Європейського парламенту.