Эколого-рекреационная эффективность природопользования: основные факторы, оптимизация - Блага, Н.Н. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Стаття присвячена проблемі еколого-рекреаційної ефективності природокористування. Розглянуто основні фактори ефективності даного процесу, проведена їх оцінка, розроблені принципи оптимізації. Позначені перспективи подальшого розвитку проблеми.