Контроль втомних пошкоджень конструкцій з полімерних композиційних матеріалів - Овсянкин, А.М.; Дереча, В.Я.; Лубяний, В.В. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2007)
Розглянуто питання оцінки втомних пошкоджень конструкцій з вуглепластиків неруйнівними методами контролю. Експериментальна оцінка проведена на зразках з однонаправленого вуглепластика з концентратором напружень після різних рівнів циклічного навантаження чистим вигином. Представлені результати контролю пошкодженості візуально-оптичним, акустичним і вихрострумовим методами. Визначено межі застосування методів.