Перспективи та напрямки діяльності Ради молодих вчених Інституту історії України НАН України - Милько, В. (Український історичний збірник, 2015)
22 січня 2015 р. в Інституті історії України НАН України відбулося звітно-виборчі збори молодих вчених, на яких було заслухано та затверджено звіт керівництва Ради молодих вчених (далі — РМВ) про п’ятирічну роботу (2010–2014 рр.), звільнено О.В. Андрощука від виконання обов’язків голови РМВ та обрано її новий склад.