Політико-адміністративний устрій Стародубського полку - Лаєвський, А. (Український історичний збірник, 2015)
Стаття присвячена характеристиці політико-адміністративного та територіального устрою Стародубського полку у другій половини XVII — наприкінці XVIII ст. Увага звертається на процес формування території полку, причини і специфіку його утворення, особливості адміністративно-територіального реформування полкової території.