Особливості відбудови радянської системи охорони здоров’я Станіславської (Івано-Франківської) області 1944–1945 рр. - Шуст, Т. (Український історичний збірник, 2015)
У статті висвітлено стан та особливості відбудови радянської системи охорони здоров’я у Станіславській (Івано-Франківській) області протягом 1944–1945 рр. Проаналізовано здобутки та прорахунки радянської влади у процесі розбудови медицини регіону.