Рецензія на монографію Тетяни Гуменюк «Гуманітарні науки в УРСР (західні області). 1944–1991 роки. Сучасна українська історіографія» - Патер, І. (Український історичний збірник, 2015)
Рецензія на монографію: Гуменюк Т.І. Гуманітарні науки в УРСР (західні області). 1944–1991 роки. Сучасна українська історіографія / НАН України, Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича. Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького. — Львів, 2015. — 572 с.