Налоговое экологическое регулирование качества топлива - Гаркушенко, О.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено вплив забруднення атмосферного повітря пересувними джерелами забруднення на якість довкілля Донецької області. Запропоновано рекомендації щодо податкового екологічного регулювання якості моторних бензинів та дизельного палива для України і Донецької області з урахуванням завданого життю та здоров'ю населення економічного збитку. Ключові слова: податкове екологічне регулювання, викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, бензини моторні, дизельне паливо.