Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу – 40 років - Короп, І. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2007)
21 вересня, який за рішенням Вченої ради визнано Днем університету, відбулися урочистості, присвячені 40-річчю з дня його заснування.