Поняття, стадії та особливості криз у процесі управління промисловими підприємствами - Дробишева, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено сучасне поняття «кризи», визначено чинники, які призводять до виникнення кризового стану підприємства, розглянуто види, стадії розвитку кризи й обґрунтовано напрями антикризового управління. Ключові слова: кризовий стан підприємства, види кризи, антикризовий менеджмент.