Вітаємо з 60-річчям! (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2009)
9 січня 2009 р. виповнилося 60 років Лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, Заслуженому діячеві науки і техніки України, академіку Української нафтогазової академії, Гірничої академії та Міжнародної академії стандартизації, проректору з наукової роботи, завідувачу кафедри технічної діагностики і моніторингу, доктору технічних наук, професору Олегу Михайловичу Карпашу.