Юридичні аспекти регулятивного характеру у процесах реорганізації промислових підприємств - Амоша, О.І.; Ращупкіна, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано діючий стан законодавчої бази щодо процесів реорганізації промислових підприємств з урахуванням практичних аспектів. Ключові слова: законодавча база, промислові підприємства, реорганізація.