Методологічні основи конкурентних переваг промислового підприємства - Трубчанін, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розкрито зміст понять «конкуренція», «конкурентна перевага підприємства». Проаналізовано різні підходи до визначення цих економічних категорій. Досліджено еволюцію теоретичних поглядів на конкуренцію та характеристики конкурентних переваг. Ключові слова: промислові підприємства, конкуренція, підходи, еволюція.