Проблемы оценки эффективности интеграции предприятий: синергетический подход - Булеев, И.П.; Богачев, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджуються особливості процесів інтеграції підприємств, аналізуються підходи до оцінки ефективності створення інтегрованих структур, обґрунтовується доцільність і розробка рекомендацій щодо застосування із цією метою синергетичного підходу. Ключові слова: синергетичний підхід, інтегровані структури, підприємства.