Прийняття та обґрунтування інвестиційних рішень в умовах ризику - Морщенок, Т.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто основні показники оцінки ефективності й обґрунтування прийняття інвестиційних рішень. Досліджено основні методи оцінки ризиків під час прийняття інвестиційних рішень та визначено їх основнпереваги та недоліки. Визначено фактори, що впливають на вибір методу оцінки ризиків. Ключові слова: інвестиційні рішення, проект, ризик, метод, оцінка, фактор.