Формування інвестиційного клімату регіону - Черничинець, С.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано аспекти регіонального управління в питаннях регулювання інвестиційного клімату, основні цілі й завдання регіонального розвитку та їх вплив на розвиток інвестиційної діяльності та внесено пропозиції щодо регулювання інвестиційного клімату в регіоні. Ключові слова: регіональний інвестиційний клімат, інвестиційний клімат регіону.