Диференційно-порівняльний підхід до аналізу стану промислового виробництва України у міжкризовий та кризовий періоди - Бальвас, І.Г.; Войтко, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено стан провідних галузей промисловості України у міжкризовий та кризовий періоди. Розглянуто передумови спаду та піднесення вітчизняного промислового виробництва. Ключові слова: промислове виробництво, конкурентоспроможність, економічна криза, економічне зростання.