Регіональні аспекти розвитку українського внутрішнього ринку металопродукції - Гранатуров, В.М.; Осипов, В.М.; Шалімов, В.Д. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто проблему підвищення ефективності функціонування внутрішнього ринку металопродукції України. Основну увагу приділено аналізу постачання та споживання металопродукції в регіональному розрізі, визначенню існуючих проблем, а також визначенню й обґрунтуванню заходів, які мають бути важливою складовою ефективного механізму забезпечення розвитку цього ринку. Ключові слова: металопродукція України, заходи, ринки, розвиток.