Магнітодеформаційний ефект у двошарових плівках Co/Cu - Макуха, З.M.; Проценко, I.Ю. (Физическая инженерия поверхности, 2014)
Представлені результати дослідження структурно-фазового стану двошарових плівок основі Co та Cu до та після деформації. Встановлено, що пружна деформація практично не впливає на кристалічну структуру зразків. Досліджено влив перпендикулярного магнітного поля на тензорезистині властивості зразків, розраховано магнітний коефіцієнт коефіцієнта тензочутливості. Магнітне поле призводить до збільшення коефіцієнту тензочутливості.