В. Р. Скальському – 60 (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2014)
25 червня виповнилось 60 років відомому українському вченому в галузі технічного діагностування та неруйнівного контролю елементів конструкцій, доктору технічних наук, професору Скальському Валентину Романовичу.