Конференція «Стратегія развитку системи технічного регулювання України - Троїцька, Н.В. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2014)
23 липня 2014 р. на базі ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» відбулася конференція на тему «Стратегія розвитку системи технічного регулювання України»