3D конечно-разностная миграция поля преломленных волн - Верпаховская, А.О.; Пилипенко, В.Н.; Вудкевич, В.В. (Геофизический журнал, 2015)
Запропоновано метод 3D скінченно-різницевої міграції поля заломлених хвиль, який враховує їх проникнення у заломлювальну товщу. Наведено теоретичні основи та особливості методу тривимірної скінченно-різницевої глибинної міграції поля заломлених хвиль. Ефективність і можливості застосування запропонованого методу 3D скінченно-різницевої міграції поля заломлених хвиль продемонстровано на модельному прикладі.