Пам'яті Віктора Івановича Трегубенка (Геофизический журнал, 2015)
27 травня 2015 р. українська геофізика зазнала величезної втрати — на 63-му році передчасно пішов з життя видатний геофізик, завідувач відділу регіональних геофізичних досліджень Українського державного геологорозвідувального інституту Віктор Іванович Трегубенко.