Пам’яті члена-кореспондента НАН України Даниленка В’ячеслава Андрійовича (1946—2016) (Геофизический журнал, 2016)
20 лютого 2016 р. на 70-му році життя у розквіті творчих сил раптово помер заступник директора Інституту геофізики ім. С. І. Субботіна з наукової роботи, керівник Відділення геодинаміки вибуху цього Інституту, член-кореспондент НАН України, д-р фіз.-мат. наук, професор, відомий український вчений-геофізик В’ячеслав Андрійович Даниленко.