Краківська міська рада в ХVI столітті. Нове дослідження про міську еліту влади - Білоус, Н. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2004)
Рецензія на книгу: Zdzisław Noga. Krakowska rada miejska w XVI wieku. Studium o elicie wladzy. Kraków: Wydawnictwo naukowe Akademii Pedagogicznej, 2003. 388 s.