Нове дослідження про транснаціональні корпорації як учасників цивільно-правових відносин - Никифорак, В.М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Фединяк Г. С. Цивільно-правова природа транснаціональних корпорацій та їх договорів з приймаючою державою: Монографія. - К.: Атіка, 2008. - 344 с.