Національна безпека України в світлі політичної теорії - Хорошко, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на навчальний посібник: Дзьобань О., Соснін О. Теоретичні основи національної безпеки України. - К.:Освіта України, 2009.