А.В. Пивовар. Поселення «Задніпрських місць» до утворення Нової Сербії в документах середини ХVІІІ ст. - Вирський, Д. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2005)
Рецензія на книгу: А.В. Пивовар. Поселення «Задніпрських місць» до утворення Нової Сербії в документах середини ХVІІІ ст. - Київ: Академперіодика, 2003. - 336 с.