Перспективи розвитку військово-технічного співробітництва України з новими членами НАТО з числа країн Центральної та Східної Європи на сучасному етапі - Фанін, І.С. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рассмотрены перспективы и спрогнозированы вероятные векторы развития