Роль повзучості в заліковуванні пористості в α-області титанових сплавів, синтезованих з порошкових матеріалів - Гуменяк, М.М.; Моісеєва, І.В.; Піщак, В.К.; Саввакін, Д.Г. (Металлофизика и новейшие технологии, 2013)
Показано, що повзучість в α--області титанових сплавів, синтезованих з використанням гідрованого титану, є ефективним методом зменшення пористості сплавів.