Дослідження впливу титану на утворення зносостійкого сплаву - Любич, А.Й.; Говорун, Т.П.; Марченко, С.В.; Варуха, І.О. (Металлофизика и новейшие технологии, 2013)
Експериментально досліджено вплив вуглецю, титану, мангану та кремнію на утворення зносостійкої структури з мартенситної матриці і до 15% карбідів титану, що забезпечило високу стійкість деталей, які працюють за умов абразивного зношування.