Дослідження фазових перетворень та фазового складу стопів системи Fe—B - Філоненко, Н.Ю.; Береза, О.Ю.; Безрукава, О.Г. (Металлофизика и новейшие технологии, 2013)
Встановлено, що за рівноважних умов стопи системи Fe—В з вмістом бору 9,0—16,0% мас. мають дві складові: моноборид заліза FeВ та борид заліза Fe₂В. Дослідження структури стопів системи Fe—В показало, що можливе утворення метастабільної фази Fe₅₇B₄₃.