Вплив температури на фазовий склад, електрофізичні та магнеторезистивні властивості плівкових систем на основі Со, Fe та Gd - Воробйов, С.І.; Чешко, І.В.; Чорноус, А.М.; Шпетний, І.О. (Металлофизика и новейшие технологии, 2013)
Роботу присвячено встановленню загальних закономірностей впливу температури термооброблення та товщини прошарку з Gd на структурнофазовий стан, електрофізичні та магнеторезистивні властивості тришарових плівок Co/Gd/Co і Fe/Gd/Fe.