Комплексне дослідження впливу вуглецю та титану на технологічні властивості жаростійких хромоалюмінієвих сталей - Верес, І.А.; Федоров, Г.Є.; Ямшинський, М.М.; Назаренко, В.С.; Соболюк, О.В. (Металл и литье Украины, 2011)
Наведено дані комплексного дослідження впливу вуглецю та титану, які підтверджують покращення ливарних та механічних властивостей хромоалюмінієвих сталей. Запропоновано шляхи підвищення технологічних властивостей жаростійких хромоалюмінієвих сталей.