Вплив гарячого ізостатичного пресування на структуру та механічні властивості жароміцних нікелевих сплавів - Сергієнко, О.С.; Бялік, Г.А. (Металл и литье Украины, 2011)
Наведено характеристики жароміцних сплавів на основі нікелю і теорію гарячого ізостатичного пресування (ГІП), можливості його застосування та вплив на структуру і механічні властивості сплавів, а також приклад видалення дефектів у литих зразках.