[Рец.] Тастаменты шляхты і мяшчан Беларусі другой паловы ХVІ ст. - Білоус, Н. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2013)
Рецензія на книгу: «Тастаменты шляхты і мяшчан Беларусі другой паловы ХVІ ст. (з актавых кніг Нацыянальнага гістарычнага архіва Беларусі). Упорядники: А.Ф. Аляксандрава, В.У. Бабкова, І.М. Бобер. – Мінск: Беларуская Энцыклапедыя імя Петруся Броўкі», 2012. – 670 с. + Іл.