[Рец.] Kuraś K. Współpracownicy i klienci Augusta A. Czartoryskiego w czasach saskich - Кононенко, В. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2013)
Рецензія на книгу: Kuras Katarzyna. Współpracownicy i klienci Augusta A. Czrartoryskiego w czasach saskich. – Kraków: Towarzystwo Wydawnicze «Historia Jagellonica», 2010. – 365 s.