Оцінка інвестиційної привабливості Дніпропетровського та Донецького регіонів - Швець, В.Я.; Єрохондіна, Т.О. (Розробка родовищ, 2013)
У статті проведений аналіз інвестиційної діяльності на території Дніпропетровської та Донецької областей, визначені перспективи й тенденції інвестування. На основі проведеного дослідження виявлені проблеми й напрямки їх рішення.