Шляхи забезпечення екологічної безпеки при ліквідації вуглевидобувних підприємств - Бузило, В.І.; Павличенко, А.В.; Кулина, С.Л.; Кіященко, В.В. (Розробка родовищ, 2013)
Проаналізовані екологічні наслідки закриття вуглевидобувних підприємств. Запропоновано шляхи забезпечення екологічної та техногенної безпеки територій, на яких ліквідуються вугледобувні підприємства.